Raplamaa Estonian Cup

July 10, 2015 Andres 0 Comments

Võiks öelda ju, et kodurajad ... kodukandi rajad, sest peale Palukülas matkamise ei olnud kordagi seal rattaga trippinud.

Õhus oli korralik saunakuumus. Esimest korda sel aastal.Oleks siis rannas päikest võtnud, aga tegemist oli ikkagi 60 kilomeetrise rajaga, mis pidavat olema üpris raske natuuriga. Stardist lükkasin velo rahulikult veerema ja pärast esimesi tõuse avastasin juba kolmandat korda järjest mingi pundiga ca 30 meetrit õigest teeotsast mööda panevat. Seejärel lükkasin pulsi korralikult ülesse, sai ettepoole tagasi rühitud ja jäingi ootama Keava mägesid. Taktikaliselt jäin ikka väga kehvasti mingi aeglasema tüübi kannule, samas ei olnud endal päris sellist minekut ka, et läbi võsa kitsastel singlitel mööda minna. Nii läkski kiirem grupp eest ära ja pärast Keavat jäin koos tagant tuleva kiirema mehega kordamööda vahetusi võtma. Mingil seltskonnale jõudsimegi kruusal järele. Mina panin ca 15 km enne lõppu veel natuke juurde.

See oli kerge viga - või siis oli viga koju jätta oma harjumuspärased geelid, sest energia kadus ca 12 km enne lõppu ära. Päris haamrit ei saanud, lihtsalt kaks käiku oli puudu. Oma 15 meest lendas viimasel 2-3. kilomeetril Paluküla tõusudel mööda. Vaatasin Stravast, et kaotasin seal ca 2 minutit julgelt.

Viimatel tõusudel
Kokkuvõtvalt tegelikult EC karjääri parim tulemus - 164. koht. Kripeldama jäi lihtsalt lõpu ära vajumine. Usutavasti on mul veel rohkem sisu sel hooajal parema tulemuse ära tegemisel :)

Thumbs up ja nüüd puhkusele!

You Might Also Like

0 comments: