2014 hooaja kokkuvõte vol 2

March 09, 2015 Andres 0 Comments

Oh jemmal küll - tänapäeva harrastussportlasel on ikka keeruline elu. Andmeid ja datat voolab igalt poolt sisse ja  Google´s on info nii, et tapab. Ei saa mitte uue hooaja teemade juurde asuda, kui eelmine ei ole korralikult ära arhiveeritud :) Kui eelmisel korral kirjutasin treeningute makrotsüklitest lähtudes, siis nüüd on paslik See kõik tervikvaates ära kaanetada!

Tegelt jäi kõige olulisem ju üldse kirjutamata. Eelmise hooaja alguses unistasin südames sellest, et suvel puhkuse ajal võiks mõnes Vahemere-äärses riigis ennast premeerida Tehtud see saigi - voila! Kõik järgnev kraam pärineb juunikuisest Horvaatiast, Hvari saarelt.

Cannondale on võetud kohalikust rendikast - parim, mis neil kohapeal oli. Muu tavaar oli kodust kaasa võetud. Enda pedaalid kruvisin ise loomulikult külge ... no et oleks ikka See õige tunne.Vahepeal läks sõit ikka nii rajuks, et pidin ca 100 meetrit ratast turjal kandma läbi oliivipuu istanduste. Tulemusena hakkas tagumine kumm tühjenema. Tagasitee tühja kummiga mägedest alla mere äärde mööda asfaltteed oli omamoodi uus kogemus. Kindlasti võtan mõnel järgnevatest aastatest ette kevadlaagri plaanid kuskil sealsamuses, Lõunas. Kui aga keegi on Horvaatiasse minemas ja külastab Hvari, siis jagan hea meelega sõiduträkki ja kogemusi.

Aga kuud läksid edasi ja pärast võistlusi tegin 2014 hooaja järel ca 3 nädalase rahulikuma perioodi - vahetult enne novembrit ei teinud 1 nädal absoluutselt füüsilist liigutamist.
2014 kokku
See hooaeg oli siis järjekorras esimene liikumisel suure eesmärgi suunas, jõuda Eesti harrastajate MTB parimate sekka. Kokku tegin ajaliselt ca 15% rohkem treeninguid - kokku tervelt 323 tundi. Sellest kõige suurem osa oli outdoor MTB (203h) järgmine sisespinning (51h) ja seejärel juba jõusaal (34h). Kusjuures need numbrid sisaldavad juba 2015 hooajaks ettevalmistuse mahte.


Kui kilometraaži võrrelda, siis kergem ratas viib tõesti kaugemale - 2013 liikusin kokku koos suusatamisega ja paari jooksuga 2935 km, siis 2014 juba 4272 km. Vat kui palju rohkem sai Eestit nähtud.


Järgmises postituses juba 2015 aasta plaanidest ja mõtetest. 
Keep it roll´in 


You Might Also Like

0 comments: